“Ring, Ring”, hip hop “hardcore” nga Dafina e Varrosi

-Sponzorizuar-

Këngëtarja Dafina Zeqiri dhe reperi Varrosi kanë dhënë premier këngën e tyre me të re, “Ring, ring”

- Sponzorizuar -

Dafina Zeqiri nuk ka të ndalur.

Viti 2019 ishte njëri prej viteve më produktiv të këngëtares Dafina Zeqiri. Pas një sërë bashkëpunimesh jo vetëm më këngëtarë vendor por edhe të huaj, por këtë vjeshtë këngëtarja ka vendosur që të shkojë në një hip hop.