RRITEN ÇMIMET E DERIVATEVE TË NAFTËS

-Sponzorizuar-

Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me çmime më të larta për 2.5 denarë sa i përket benzinës dhe 1.5 denarë për litër sa i përket dizelit.

- Sponzorizuar -

Kështu vendosi në mbledhjen e sotme Komisioni Rregullator për Energjetikë.

 EuroSuper BS 98 do të shitet, 72,00 denarë për litër 

EuroSuper BS 95 do të shitet, 69.50 

Dizel do të shitet, 64.00 denarë për litër. /Klan Macedoni/